Suport Clienti

La HOSTGATE iti oferim unul din cele mai active si rapide servicii de suport tehnic din Romania. Te asiguram ca toate raspunsurile problemelor tale vor veni cat se poate de rapid, la obiect si cat mai usor de realizat pentru tine, indiferent de experienta ta in domeniu. Te rugam sa apelezi cu cea mai mare incredere, ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutor din partea HOSTGATE. Suntem alaturi de tine si iti vom oferi cu siguranta cea mai buna solutie in cel mai scurt timp posibil.


Suport prin E-mail - 24/7

Trimite-ne oricand cererea ta de suport la suport@hostgate.ro sau deschide un ticket direct din Contul Client si-ti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.


Live Chat Suport

Pentru probleme a caror rezolvare poate fi imediata, ne puteti contacta de Luni pana Vineri intre orele 09:00 - 18:00 prin LiveChat. Pentru sezizarile privitoare la servicii de gazduire web care necesita o investigatie detaliata, te rugam sa trimiti un ticket de suport.


Suport Telefonic

De luni pana vineri, intre 09:00 - 18:00 ne poti contacta la numarul 0376.448.228


Te incurajam sa deschizi un ticket de support de cate ori ai probleme sau intrebari, folosind Contul Client sau direct prin e-mail la suport@hostgate.ro.

Iti reamintim ca suportul prin tickete este prioritar si ca orice alta forma de suport (telefon sau livechat), este una best effort.