Gazduire Web | alegerea optima pentru gazduirea site-urilor mici si medii


 • activare imediataActivare imediata

  Dupa confirmarea platii, pachetul tau va fi activat imediat sau contacteaza-ne pentru a putea testa 15 zile fara obligatii.

 • backupBackup incremental

  Putem restaura datele in cazul de stergere accidentala a informatiilor. Backup-urile se realizeaza zilnic si sunt tinute 10 zile.

 • instalare rapidaInstalari dintr-un click

  Prin intermediul Softaculous poti instala rapid aplicatii uzuale, cum ar fi Wordpress, sisteme CMS si forumuri.

 • migrare gratuitaMigrare gratuita

  Iti transferam fara costuri si in deplina siguranta datele de la vechiul furnizor. Ai si un bonus de 3 luni gratuite.

CEL MAI VANDUT
Compara
planurile de
gazduire web
BASIC PLUS
• Minim plata anuala
Hosting web excelent pentru site de prezentare sau un mic blog personal.

1.99 lunar
STARTER
• Minim plata semestriala
Web Hosting recomandat pentru site-uri care nu au foarte multi vizitatori.

2.99 lunar
BUSINESS
• Domeniu .RO Gratuit
Web hosting ideal pentru companii. E-mail, site sau aplicatii in plina dezvoltare.

6.99 lunar
PREMIUM
• Domeniu .RO Gratuit
Resurse optimizate, pentru e-mail, aplicatii online sau site-uri cu trafic web ridicat.

14.99 lunar
ULTIMATE
• Domeniu .RO Gratuit
Putere mare de procesare, optimizare, spatiu suficient si performanta ridicata.

29.99 lunar
Comanda Comanda Comanda Comanda Comanda
Specificatii gazduire webToate pachetele includ cPanel, Litespeed Webserver, Certificat SSL Gratuit, Backup zilnic R1SOFT
Spatiu SSD 8 GB 20 GB 50 GB 120 GB 300 GB
Trafic lunar
Domenii gazduite 5 10
Casute Email 10
Baze de date 10 20
Domenii parcate
Subdomenii
Resurse alocate
Procese simultane 20 20 40 40 60
Memorie RAM 2 GB 4 GB 6 GB 8 GB 10 GB
Procesor 1 core 2 core 3 core 4 core 6 core
Optiuni configurabile
IP Dedicat Optional Optional Optional GRATUIT GRATUIT
Acces SSH Optional Optional Optional GRATUIT GRATUIT
Facilitati gazduire web
Panou cPanel
Softaculous
MySQL 8+ / PHP 5+
WEBMAIL/POP3/IMAP
Antispam/Antivirus
Backup R1SOFT
Suport 24x7
Uptime 99.9%
Specificatii servere
Control Panel cPanel/WHM cPanel/WHM cPanel/WHM cPanel/WHM cPanel/WHM
Sistem operare Cloudlinux Cloudlinux Cloudlinux Cloudlinux Cloudlinux
Memorie RAM 256 GB 256 GB 256 GB 256 GB 256 GB
SSD Drives RAID10+SPARE RAID10+SPARE RAID10+SPARE RAID10+SPARE RAID10+SPARE
BASIC PLUS 1.99€ lunar
Specificatii pachet BASIC PLUS
STARTER 2.99€ lunar
Specificatii pachet STARTER
BUSINESS 6.99€ lunar
Specificatii pachet BUSINESS
PREMIUM 14.99€ lunar
Specificatii pachet PREMIUM
ULTIMATE 29.99€ lunar
Specificatii pachet ULTIMATE

De ce sa aleg gazduire web de la Hostgate?

Cu siguranta, exista mai multe motive pentru care ar trebui sa alegi gazduire web de la Hostgate. Utilizam servere de inalta performanta pentru a asigura site-ului tau viteze rapide de incarcare si un uptime garantat de 99.99%. Iti oferim suport tehnic 24/7 impreuna cu o echipa tehnica experimentata, care te va ajuta sa rezolvi orice problema te tine serviciile de gazduire web sau inregistrarea domeniilor. Asiguram siguranta datelor prin utilizarea tehnologiilor de ultima generatie si prin monitorizarea constanta a serverelor.


Efectuam backup-uri zilnice, astfel incat datele tale sunt in siguranta si pot fi recuperate in cazul de stergeri accidentale, compromiterea contului sau alte situatii neprevazute. Beneficiezi de optiuni de gazduire web flexibile, care iti permit sa alegi exact planul care se potriveste cel mai bine nevoilor tale de business sau personale.


Gazduire Web. Intrebari Frecvente.

Care sunt avantajele si dezavantajele gazduirii web gratuite?

Avantajele gazduirii web gratuite sunt ca nu trebuie sa platesti pentru servicii de gazduire si poate fi potrivita pentru site-uri personale sau de hobby-uri. Dezavantajele includ limitarile de spatiu si banda de internet, publicitatea obligatorie pe site-ul tau si suportul limitat. In plus, site-urile gratuite pot fi considerate mai putin credibile si profesionale decat cele platite.

Ce avantaje ofera gazduirea web pentru magazine online?

Gazduirea web pentru magazine online poate oferi mai multa securitate, performanta si scalabilitate, ceea ce inseamna ca magazinul tau online poate fi gestionat mai eficient si poate fi scalat pe masura ce afacerea ta creste. De asemenea, poate oferi suport specializat pentru platforme de comert electronic, precum WooCommerce.

Cum ajuta o gazduire rapida performantele SEO?

Gazduirea web rapida poate ajuta la imbunatatirea performantelor SEO prin doua moduri principale: reducerea timpului de incarcare al site-ului si imbunatatirea experientei utilizatorilor.


Primul mod, reducerea timpului de incarcare al site-ului, poate imbunatati pozitia in clasamentul motoarelor de cautare. Acest lucru se datoreaza faptului ca motoarele de cautare iau in considerare timpul de incarcare al site-ului atunci cand calculeaza pozitia acestuia in clasamentul lor. Site-urile care se incarca rapid sunt considerate mai bune pentru utilizatori si au o sansa mai mare de a fi clasificate mai sus in motoarele de cautare.


Al doilea mod, imbunatatirea experientei utilizatorilor, poate ajuta la cresterea rata de interactiune a utilizatorilor cu site-ul tau. Site-urile care se incarca rapid si ofera o experienta buna utilizatorilor, inclusiv navigarea usoara si continut relevant, au mai multe sanse de a fi distribuite de utilizatori prin intermediul retelelor sociale si a altor site-uri web, ceea ce poate duce la o crestere a traficului organic pe site-ul tau si, in cele din urma, la o imbunatatire a clasamentului SEO.

Ce reprezinta gazduirea web si de ce am nevoie de acest serviciu?

Gazduirea web este un serviciu prin care oferim spatiu pe serverele noastre pentru website, acces la servicii e-mail sau administrare DNS. Acest serviciu permite ca site-ul sau casuta de e-mail sa fie accesibile prin intermediul internetului.


Exista mai multe tipuri de gazduire web, cum ar fi gazduire partajata (shared), Gazduire Optimizata Wordpress sau gazduire pe servere virtuale ori dedicate. Fiecare tip ofera diferite avantaje si beneficii pentru diferite nevoi si bugete.


Ai nevoie de acest serviciu pentru a putea publica un website pe internet, sa ai acces la casute e-mail personalizate sau sa admnistrezi intrarile DNS pentru conectarea la platforme externe. Fara un serviciu de gazduire web, un website nu poate fi accesat de catre vizitatori.

Care sunt beneficiile gazduirii shared/partajate?

Este una dintre cele mai populare si accesibile optiuni de gazduire web pentru site si e-mail. Gazduirea shared este cel mai ieftin tip de gazduire web, deoarece resursele si costurile sunt impartite catre mai multi utilizatori care se afla pe acelasi server.


Gazduirea shared este usor de utilizat, avand acces la instrumente si panou de control cPanel pentru a-ti gestiona site-ul, casutele de e-mail, bazele de date, etc. De asemenea, ai suport tehnic 24/7 inclus pentru a te ajuta sa rezolvi eventualele probleme aparute.


Upgrade-ul unui pachet de gazduire shared este foarte rapid, atunci cand ai nevoie de resurse (spatiu, procesor, memorie, etc.) mai multe pe care sa le aloci site-ului tau. Gazduirea shared este flexibila si se potriveste pentru website-urile cu trafic moderat si pentru cei care au nevoie de un spatiu de gazduire pentru proiecte mici sau personale.

Care sunt avantajele certificatului SSL?

Un certificat SSL (Secure Sockets Layer) este un certificat digital care permite o conexiune securizata intre un browser si un server web, prin criptarea datelor transmise intre acestea. Avantajele certificatului SSL sunt:

Securitate: Certificatul SSL asigura criptarea datelor transmise intre browser si server, oferind o protectie in plus impotriva atacurilor de tip phishing si interceptarea datelor.
Confidentialitate: Certificatul SSL protejeaza informatiile personale si financiare transmise prin intermediul site-ului, cum ar fi parolele si datele de plata.
Credibilitate: Un certificat SSL ofera vizitatorilor site-ului increderea ca informatiile lor sunt in siguranta si ca site-ul este autentic.
SEO: Site-urile cu certificat SSL sunt favorizate de motoarele de cautare, ceea ce ajuta la pozitionarea mai buna a site-ului in motoarele de cautare.

La Hostgate, ai certifcat SSL Gratuit, inclus la toate pachetele de gazduire web.

Care sunt beneficiile gazduirii optimizate pentru Wordpress?

Gazduirea optimizata pentru Wordpress poate oferi viteza si performanta optime site-ului tau Wordpress. Aceasta poate include optimizarea serverului pentru Wordpress, utilizarea de plugin-uri pentru a imbunatati performanta si securitatea, precum si suport specializat pentru Wordpress.

Care este diferenta intre Gazduire Shared si Gazduire Wordpress?

Gazduirea shared si gazduirea WordPress sunt doua tipuri diferite de gazduire web.


Gazduirea Shared este un tip de gazduire web in care mai multi clienti impart acelasi server si resursele acestuia, cum ar fi spatiul de stocare si banda. Este o optiune accesibila si potrivita pentru site-urile care au nevoie de putine resurse si au un trafic redus.


Gazduirea Wordpress este o solutie de gazduire web optimizata pentru platforma Wordpress. Aceasta include caracteristici specifice pentru a asigura ca site-ul tau WordPress ruleaza rapid si fara probleme. De exemplu, gazduirea Wordpress poate include plugin-uri si instrumente specifice pentru a optimiza performanta site-ului si poate include suport pentru instalarea si actualizarea automata a Wordpress.


In concluzie, gazduirea shared este o alegere buna pentru site-urile care au nevoie de putine resurse si au un trafic redus, in timp ce gazduirea Wordpress este o alegere buna pentru site-urile care ruleaza pe platforma Wordpress si au nevoie de suport si instrumente specifice pentru a-si optimiza performanta.

Cum aleg pachetul de gazduire web potrivit?

Solutia optima pentru gazduire web a fost si va fi intotdeauna o decizie dificila, dar de acum nu trebuie sa-ti faci griji deoarece HOSTGATE iti pune la dispozitie cea mai flexibila oferta de web hosting din Romania in raport direct cu dimensiunea afacerii tale, atat din punct de vedere financiar cat si din punct de vedere tehnic.


Ai la dispozitie cinci pachete gazduire web pe care le poti modifica oricand doresti, fara costuri suplimentare sau obligatii contractuale.


Esti liber sa decizi si sa alegi cu incredere pachetul de hosting care se potriveste cel mai bine pentru afacerea ta online.

Cum pot migra site-ul la Hostgate?

Daca esti clientul altui furnizor de servicii hosting si iei in considerare sa transferi contul de gazduire la HOSTGATE, te asiguram ca vom efectua operatiunea de transfer a tuturor datelor tale in maxima siguranta, gratuit, si iti oferim si un bonus pe masura.


Trei luni de gazduire gratuita, indiferent de pachetul ales. Afla mai multe detalii despre bonusul de transfer accesand Gazduire Gratuita.

Daca nu ai gasit raspuns la intrebarile tale referitor la serviciile de Gazduire Web, te rugam sa ne contactezi prin intermediul adresei e-mail la suport@hostgate.ro, formularului de contact sau direct la numarul de telefon de pe site, iar unul dintre operatorii nostri iti va oferi toate detaliile de care ai nevoie.