Modalitati de Plata

Afla aici modalitatile de plata pentru produsele si serviciile web oferite de HOSTGATE. Aceste metode de plata sunt aplicabile tuturor utilizatorilor serviciilor HOSTGATE, indiferent de serviciul contractat (hosting, reseller, domenii, servere VPS, servere dedicate, etc.).


Transfer Bancar (OP sau Internet Banking)

Prin transfer bancar utilizand ca instrument de plata, ordinul de plata (OP-ul) sau prin internet banking. Persoanele fizice si juridice pot efectua plata in contul IBAN afisat mai jos.


RO80BTRLRONCRT0607991501 – Banca Transilvania - SWIFT BTRLRO22


Online prin Card Bancar

Prin carduri de debit sau de credit apartinand marcilor VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, utilizand o conexiune securizata de tip SSL, asigurata de PayU.


Online prin PayPal

Plata online a contravalorii facturilor pentru serviciile web oferite de HOSTGATE se pot achita si prin utilizarea serviciului PayPal.


Nota

Daca utilizezi ca metoda de plata Transfer Bancar (OP sau Internet Banking) si doriti inregistrarea cat mai rapida a operatiunii va rugam sa confirmati plata prin e-mail, la adresa suport@hostgate.ro, atasand o copie scanata a ordinului de plata.

• Platile efectuate online prin card sau PayPal sunt procesate instantaneu, astfel incat activarea serviciilor in doar cateva minute.
• Platile inregistrate prin transfer bancar sunt procesate in maxim 24 de ore.