Gazduire Opencart | hosting optimizat pentru Opencart


 • activare imediataOpencart dintr-un click

  Cu ajutorul Softaculous, dintr-un singur click instalezi foarte simplu si rapid ultima si cea mai sigura versiune de Opencart pentru magazinul tau online.

 • backupPerformanta superioara

  Gazduire web optimizata si rapida pentru Opencart. Viteza superioara asigurata de Litespeed, LSCache si de servere cu procesoare ultra rapide.

 • instalare rapidaSuport Premium 24/7

  In fiecare zi te poti baza pe unul dintre cele mai active si rapide servicii de suport tehnic Opencart din Romania. Disponibilitate 24/7 telefonic, chat si e-mail.

 • migrare gratuitaMigrare gratuita

  Iti transferam rapid si in deplina siguranta site-ul tau Opencart de la vechiul furnizor. ll putem configura si optimiza pentru o viteza de incarcare super rapida.

CEL MAI VANDUT
Compara
planurile de
Gazduire Opencart
Pro OC 1

Este alegerea perfecta pentru un magazin online la inceput de drum.

14.99 lunar
Pro OC 2

Magazinul tau este in crestere. Aceasta este solutia optima de gazduire.

18.99 lunar
Pro OC 3

Recomandat pentru magazine Opencart medii care au un trafic moderat.

24.99 lunar
Pro OC 4

Gazduire Opencart optimizata pentru magazine online cu multi vizitatori

28.99 lunar
Comanda Comanda Comanda Comanda
Specificatii Gazduire OpencartToate planurile ofera cPanel, Litespeed, LSCache si Memcached, Certificat SSL Gratuit, Backup zilnic
Spatiu SSD 25 GB 50 GB 100 GB 150 GB
Procesor 4 Core (max 20Ghz) 6 Core (max 30Ghz) 8 Core (max 40Ghz) 10 Core (max 50Ghz)
Memorie RAM 6 GB 10 GB 14 GB 18 GB
Domenii Gazduite 1 2 3 4
Adrese E-mail
Trafic lunar
Litespeed Webserver
LSCache
Litespeed Memcached
Optiuni configurabile
IP Dedicat Optional Optional Optional Optional
Acces SSH Optional Optional Optional Optional
Facilitati gazduire Opencart
Panou cPanel
Softaculous
MySQL 8+ / PHP 5+
WEBMAIL/POP3/IMAP
Antispam/Antivirus
Backup R1SOFT
Suport 24x7
Uptime 99.9%
Specificatii servere
Control Panel cPanel/WHM cPanel/WHM cPanel/WHM cPanel/WHM
Sistem operare Cloudlinux Cloudlinux Cloudlinux Cloudlinux
Memorie RAM 256 GB 256 GB 256 GB 256 GB
SSD/NVME Drives RAID10+SPARE RAID10+SPARE RAID10+SPARE RAID10+SPARE
Pro OC 1 14.99€ lunar
Specificatii Pro Opencart 1
Pro OC 2 18.99€ lunar
Specificatii Pro Opencart 2
Pro OC 3 24.99€ lunar
Specificatii Pro Opencart 3
Pro OC 4 28.99€ lunar
Specificatii Pro Opencart 4

Gazduire Opencart Optimizata si Rapida pentru performante maxime

Infrastructura noastra pentru Gazduirea Opencart este proiectata sa mentina site-ul tau activ si securizat, eliminand erorile si imbunatatind timpul de incarcare. Ne angajam sa furnizam o experienta de incarcare rapida a magazinului tau online, facilitand atingerea tuturor obiectivelor tale comerciale.

Serviciile noastre de Gazduire Optimizata Opencart sunt construite pe servere special configurate pentru a maximiza performanta, inclusiv Litespeed Webserver, tehnologii avansate de caching si procesoare ultra-rapide. Toate datele sunt stocate pe discuri SSD si nVME, asigurand o viteza exceptionala de incarcare pentru magazinul tau online.Gazduire Opencart. Intrebari Frecvente.

Ce este Opencart?

Opencart este o platforma open-source de comert electronic (e-commerce) care permite utilizatorilor sa creeze si sa gestioneze magazine online. Este o solutie software flexibila si usor de utilizat, care ofera o gama larga de functionalitati pentru gestionarea produselor, comenzilor, platilor si a altor aspecte ale unei afaceri online. Opencart este populara în randul intreprinderilor mici si mijlocii, dar poate fi utilizata si de catre companii mai mari pentru a-si construi si gestiona magazinele online. Fiind open-source, Opencart ofera posibilitatea de personalizare extinsa prin intermediul modulelor si temelor suplimentare.

De ce sa alegi Gazduirea Opencart oferita de Hostgate?

Cand optezi pentru un plan de Gazduire Opencart de la Hostgate, garantam instalarea si configurarea initiala a noului tau magazin online Opencart. Hostgate este preferat de toti clientii nostri datorita suportului tehnic oferit si experientei noastre in toate aspectele legate de Opencart (configurare, optimizare, consultanta, etc.).
Oferim Gazduire Opencart fiabila si accesibila, punand la dispozitia clientilor nostri instrumentele si asistenta de care au nevoie pentru a gestiona cu succes magazinul online.

Ce este gazduirea optimizată Opencart?

Gazduirea optimizata Opencart este un tip de gazduire proiectat pentru a imbunatati performanta site-urilor Opencart. Acest lucru este realizat prin utilizarea unor servere web specializate pentru Opencart, echipate cu procesoare puternice, optimizarea serverului pentru a se potrivi cerintelor specifice Opencart si furnizarea de instrumente si resurse aditionale pentru a asigura o incarcare rapida a site-ului si o administrare usoara.
Gazduirea Opencart poate fi o optiune atractiva pentru proprietarii de site-uri care doresc o performanta superioara pentru platforma lor Opencart.

Daca nu ai gasit raspunsurile dorite referitor la serviciile de Gazduire Opencart, te rugam sa ne contactezi prin e-mail la suport@hostgate.ro, folosind formularul de contact sau direct la numarul de telefon disponibil pe site-ul nostru, iar unul dintre operatorii nostri iti va oferi toate detaliile necesare.