Gazduire Wordpress | hosting optimizat pentru Wordpress


 • activare imediataWordpress dintr-un click

  Cu ajutorul Softaculous, dintr-un singur click instalezi foarte simplu si rapid ultima si cea mai sigura versiune de Wordpress pentru site-ul sau blogul tau.

 • backupPerformanta superioara

  Gazduire web optimizata special pentru Wordpress. Viteza superioara asigurata de Litespeed, Wordpress LSCache si de servere cu procesoare puternice.

 • instalare rapidaSuport Premium 24/7

  Beneficiezi de unul dintre cele mai active si rapide servicii de suport tehnic Wordpress din Romania. Disponibilitate 24/7 telefonic, chat si e-mail.

 • migrare gratuitaMigrare gratuita

  Iti transferam rapid si in deplina siguranta site-ul tau Wordpress de la vechiul furnizor. ll putem configura si optimiza pentru o viteza de incarcare super rapida.

CEL MAI VANDUT
Compara
planurile de
Gazduire Wordpress
Pro WP 1

Gazduire Wordpress excelenta pentru blog personal sau site de prezentare.

4.99 lunar
Pro WP 2

Recomandat in mod special pentru website-uri sau blog-uri Wordpress care sunt in crestere.

8.99 lunar
Pro WP 3

Hosting Wordpress ideal pentru magazine online sau site-uri cu un trafic moderat.

11.99 lunar
Pro WP 4

Resurse optimizate pentru site-uri de e-commerce Wordpress cu multi vizitatori zilnic.

18.99 lunar
Pro WP 5

Putere mare de procesare, optimizare wordpress, spatiu suficient si performanta ridicata.

29.99 lunar
Comanda Comanda Comanda Comanda Comanda
Specificatii Gazduire WordpressToate planurile ofera cPanel, Litespeed, Wordpress LSCache si Memcached, Certificat SSL Gratuit, Backup zilnic R1SOFT
Spatiu SSD 15 GB 25 GB 35 GB 60 GB 100 GB
Procesor 4 Core x 3.2 - 5.2GHz (maxim 20GHz) 6 Core x 3.2 - 5.2GHz (maxim 30GHz) 8 Core x 3.2 - 5.2GHz (maxim 40GHz) 10 Core x 3.2 - 5.2GHz (maxim 50GHz) 10 Core x 3.2 - 5.2GHz (maxim 50GHz)
Memorie RAM 4 GB 6 GB 8 GB 10 GB 12 GB
Domenii Gazduite 1 2 5 10 20
Adrese E-mail
Trafic lunar
Litespeed Webserver
Wordpress LSCache
Litespeed Memcached
Optiuni configurabile
IP Dedicat Optional Optional Optional Optional Optional
Mentenanta Wordpress Optional Optional Optional Optional Optional
Facilitati gazduire Wordpress
Panou cPanel
Softaculous
MySQL 8+ / PHP 5+
WEBMAIL/POP3/IMAP
Antispam/Antivirus
Backup R1SOFT
Suport 24x7
Uptime 99.9%
Specificatii servere
Control Panel cPanel/WHM cPanel/WHM cPanel/WHM cPanel/WHM cPanel/WHM
Sistem operare Cloudlinux Cloudlinux Cloudlinux Cloudlinux Cloudlinux
Memorie RAM 256 GB 256 GB 256 GB 256 GB 256 GB
SSD Drives RAID10+SPARE RAID10+SPARE RAID10+SPARE RAID10+SPARE RAID10+SPARE
Pro WP 1 4.99€ lunar
Specificatii Pro WP 1
Pro WP 2 8.99€ lunar
Specificatii Pro WP 2
Pro WP 3 11.99€ lunar
Specificatii Pro WP 3
Pro WP 4 18.99€ lunar
Specificatii Pro WP 4
Pro WP 5 29.99€ lunar
Specificatii Pro WP 5

Gazduire Wordpress Optimizata si Eficienta pentru performante maxime

Infrastructura pe care oferim Gazduire Wordpress este perfect configurata pentru a-ti mentine site-ul in functiune si in siguranta, fara erori sau timpi mari de incarcare. Scopul nostru este ca site-ul tau sa se incarce foarte rapid, ca tu sa-ti poti atinge toate obiectivele de business propuse.


Planurile de Gazduire Optimizata Wordpress, au la baza servere HP configurate pentru performanta, cu Litespeed Webserver, sisteme de caching si procesoare foarte rapide. Planurile de Gazduire Wordpress, vin impreuna cu LiteSpeed Cache (LSCache) sau Wordpress Litespeed Memcached (LSMCD). Toate datele sunt gazduite pe storage SSD si nVME pentru a asigura o incarcare foarte rapida.


Gazduire Wordpress. Intrebari Frecvente.

Ce inseamna mai exact Gazduire Wordpress?

Gazduirea Wordpress a fost conceputa pentru clientii nostri care au nevoie de resurse, instrumente si asistenta pentru a crea si gestiona site-ul lor Wordpress. Hostgate ofera Gazduire Wordpress accesibila, sustinuta de o echipa imbatabila de suport tehnic, disponibila 24/7 si gata sa te ajute, fie ca este vorba de selectarea unei teme pentru a va proiecta site-ul web, instalarea unui plugin, de actualizari ale platformei sau de a va asigura ca aveti cea mai recenta si mai sigura versiune de Wordpress.

Ce tehnologii se folosesc pentru Gazduire Wordpress?

Toate planurile de Hosting Wordpress includ ultimele versiuni de cPanel, MySQL si PHP. Performanta este asigurata de Litespeed Webserver, Wordpress Litespeed Cache si procesoare super-rapide. Va putem oferi suport tehnic la configurarea si optimizarea site-ului pentru ca acesta sa se incarce foarte rapid.

De ce sa aleg Gazduire Wordpress de la Hostgate

Cand comanzi un plan de Gazduire Wordpress de la Hostgate, iti asiguram instalarea si configurarea initiala a noului tau site Wordpress. Hostgate este recomandat de toti clientii nostri datorita suportului tehnic si experientei noastre in tot ceea ce tine de Wordpress (configurare, optimizare, consultanta, etc.).


Oferim Gazduire Wordpress fiabila si accesibila, punand la dispozitia clientilor nostri, instrumentele si asistenta de care au nevoie pentru gestionarea cu succes a site-ului Wordpress.


Ce este gazduirea optimizata Wordpress?

Gazduirea optimizata Wordpress este un tip de gazduire care este proiectata sa ofere o performanta mai buna pentru site-urile Wordpress. Aceasta poate fi realizata prin diferite mijloace, cum ar fi utilizarea unor servere web specializate pentru Wordpress cu procesoare foarte puternice, optimizarea server-ului pentru a se potrivi cu cerintele Wordpress si oferirea unor instrumente si resurse suplimentare pentru a face ca site-ul sa se incarce rapid si sa fie cat mai usor de gestionat si de intretinut.

Gazduirea Wordpress PRO poate fi o optiune convenabila pentru proprietarii de site-uri care doresc sa obtina o performanta mai buna pentru site-ul lor. Totusi, aceasta poate fi de asemenea mai scumpa decat alte optiuni de gazduire, asa ca este important sa luati in considerare daca beneficiile suplimentare merita costul.

Daca nu ai gasit raspuns la intrebarile tale referitor la serviciile de Gazduire Wordpress, te rugam sa ne contactezi prin intermediul adresei e-mail la suport@hostgate.ro, formularului de contact sau direct la numarul de telefon de pe site, iar unul dintre operatorii nostri iti va oferi toate detaliile de care ai nevoie.