Despre Noi

Cu o experienta de peste 12 ani si alte proiecte in domeniu, HOSTGATE iti asigura un serviciu hosting de calitate si iti ofera toate tool-urile necesare ca aplicatiile sa functioneze impecabil. Gazduire web performanta si sigura, ce se pliaza perfect nevoilor si exigentelor tale oferindu-ti un uptime minim 99.9%, suport premium dedicat si servere SSD foarte rapide. HOSTGATE iti pune la dispozitie servicii de gazduire web la calitate exceptionala, pastrand insa un pret accesibil.


Ne asumam cu seriozitate rolul de companie ce ofera servicii gazduire web. Echipa HOSTGATE tine cont de toate aspectele hosting-ului web, atat cele preventive, curente, cat si situatiile neprevazute cum sunt atacurile informatice, stergerea din greseala a unor fisiere, dar si erori aparute in urma modificarilor facute de webmaster si care necesita restaurarea datelor.


Sunt situatii ce se ivesc inevitabil la un moment dat, indiferent daca firma ce asigura gazduirea este noua in domeniu ori are experienta in web hosting, daca gazduirea este facuta pe un server din Romania sau pe unul din strainatate. Aici intervine rolul companiei care asigura gazduirea paginii tale, iar actiunile acesteia trebuie sa fie prompte.


Problemele aparute trebuie sa isi gaseasca rezolvarea rapid iar beneficiarii respectivului pachet gazduire web trebuie informati asupra a ceea ce s-a intamplat si a mijloacelor de a actiona pe viitor.


HOSTGATE pune accent pe calitatea serviciilor gazduire web, cat si pe interactiunea cu utilizatorii sai, astfel acestia sa fie pe deplin multumiti de serviciile primite.


Serviciile gazduire web au fost gandite si dezvoltate ca sa includa avantajele necesare unei gazduiri perfecte a aplicatiilor web.


• Servere super rapide! Web hosting super rapid!

• Site-ul tau este in siguranta! Backup si sisteme de protectie!

• Activare rapida a contului. Plata online.

• Scripturi gratuite. Realizare, optimizare, intretinere site-uri si magazine virtuale.

• 30 de zile banii inapoi. 15 zile de test. Uptime peste 99%


Selectarea pachetului optim gazduire web

Orice viitor client ce doreste sa achizitioneze un pachet gazduire web, trebuie sa tina cont de cantitatea de resurse necesara bunei functionari a aplicatiei web, atat la momentul lansarii, cat si dupa cateva luni, deoareceacesta urmeaza sa se dezvolte.


Daca estimarea initiala se dovedeste eronata, si ai nevoie de resurse in plus, ai posibilitatea oricand sa faci upgrade..


Chiar daca nu ai foarte multe informatii referitor la gazduire web, iti oferim consultanta gratuita, ca tu sa alegi pachetul gazduire web ales sa se potriveasca perfect necesitatilor tale.


Inregistrare Domenii

La HOSTGATE beneficiati de activare INSTANT la toate domeniile. Cand inregistrati si achitati un domeniu prin intermediul nostru activarea se face in mod automat. Inregistrare domenii la preturi incepand cu 7.99 EUR anual. La achizitionarea oricarui domeniu beneficiati de o multitudine de optiuni. Suportul tehnic are un timp de raspuns foarte mic, iar modalitatile de plata includ plata prin card, paypal si ordin de plata.


Gazduire web cu backup gratuit

HOSTGATE asigura backup gratuit fiecarui pachet de web hosting oferit, utilizand aplicatii special create. In acest sens, periodic (zilnic, saptamanal si lunar), ca parte obligatorie a serviciilor ce insotesc gazduirea, se opereaza salvari ale datelor tale. In cazuri exceptionale cum ar fi un atac informatic, erori neasteptate, indicat este sa ne soliciti o restaurare a site-ului care sa contina o varianta recenta si functionala a acestuia.