Gazduire Magento | hosting super optimizat si rapid pentru Magento


 • activare imediataMagento dintr-un click

  Cu ajutorul Softaculous, dintr-un singur click instalezi foarte simplu si rapid ultima si cea mai sigura versiune de Magento pentru magazinul tau online.

 • backupPerformanta superioara

  Gazduire web optimizata si rapida pentru Magento. Viteza superioara asigurata de Litespeed, LiteMage si de servere cu procesoare ultra rapide.

 • instalare rapidaSuport Premium 24/7

  In fiecare zi te poti baza pe dintre cele mai active si rapide servicii de suport tehnic Magento din Romania. Disponibilitate 24/7 telefonic, chat si e-mail.

 • migrare gratuitaMigrare gratuita

  Iti transferam rapid si in deplina siguranta site-ul tau Magento de la vechiul furnizor. ll putem configura si optimiza pentru o viteza de incarcare super rapida.

CEL MAI VANDUT
Compara
planurile de
Gazduire Magento
Pro MG 1

Este alegerea perfecta pentru un magazin online la inceput de drum.

18.99 lunar
Pro MG 2

Magazinul tau Magento este in crestere, iar aceasta este solutia optima de gazduire.

24.99 lunar
Pro MG 3

Recomandat pentru magazine Magento medii care au un trafic moderat.

28.99 lunar
Pro MG 4

Gazduire Magento optimizata pentru magazine online cu multi vizitatori.

38.99 lunar
Comanda Comanda Comanda Comanda
Specificatii Gazduire MagentoToate planurile ofera cPanel, Litespeed, LiteMage, Memcached, Certificat SSL Gratuit, Backup zilnic
Spatiu SSD 30 GB 70 GB 120 GB 200 GB
Procesor 4 Core (max 20Ghz) 6 Core (max 30Ghz) 8 Core (max 40Ghz) 10 Core (max 50Ghz)
Memorie RAM 6 GB 10 GB 14 GB 18 GB
Domenii Gazduite 1 2 3 4
Adrese E-mail
Trafic lunar
Litespeed Webserver
LiteMage
Memcached
Optiuni configurabile
IP Dedicat Optional Optional Optional Optional
Acces SSH Optional Optional Optional Optional
Facilitati gazduire Magento
Panou cPanel
Softaculous
MySQL 8+ / PHP 5+
WEBMAIL/POP3/IMAP
Antispam/Antivirus
Backup R1SOFT
Suport 24x7
Uptime 99.9%
Specificatii servere
Control Panel cPanel/WHM cPanel/WHM cPanel/WHM cPanel/WHM
Sistem operare Cloudlinux Cloudlinux Cloudlinux Cloudlinux
Memorie RAM 256 GB 256 GB 256 GB 256 GB
SSD/NVME Drives RAID10+SPARE RAID10+SPARE RAID10+SPARE RAID10+SPARE
Pro MG 1 18.99€ lunar
Specificatii Pro Magento 1
Pro MG 2 24.99€ lunar
Specificatii Pro Magento 2
Pro MG 3 28.99€ lunar
Specificatii Pro Magento 3
Pro MG 4 38.99€ lunar
Specificatii Pro Magento 4

Gazduire Magento Optimizata si Rapida pentru performante maxime

Infrastructura pe care o furnizam pentru Gazduire Magento este optimizata pentru a mentine site-ul tau activ si sigur, eliminand erorile si imbunatatind timpul de incarcare. Ne propunem ca site-ul tau sa fie rapid incarcat, facilitandu-ti atingerea tuturor obiectivelor de afaceri stabilite.


Serviciile de Gazduire Optimizata Magento utilizeaza servere HP special configurate pentru a maximiza performanta, incluzand Litespeed Webserver, tehnologii de caching avansate si procesoare ultra-rapide. Toate informatiile sunt stocate pe discuri SSD si nVME pentru a asigura o viteza de incarcare exceptionala.


Gazduire Magento. Intrebari Frecvente.

Ce este Magento?

Magento este o platforma open-source populara pentru comertul electronic, cunoscuta pentru capacitatea sa de a sustine magazine online complexe si scalabile. Magento ofera o gama larga de functionalitati pentru crearea, gestionarea si extinderea magazinelor online.


Printre caracteristicile sale cheie se numara flexibilitatea, puterea de personalizare, scalabilitatea si suportul pentru o varietate de functionalitati, cum ar fi gestionarea catalogului, procesarea comenzilor, securitatea si integrarile cu alte sisteme. Magento este utilizat de magazine online de diferite dimensiuni si industrii, de la mici afaceri la intreprinderi mari, datorita versatilitatii si capacitatii sale de a se adapta la nevoile specifice ale fiecarui comerciant.

De ce sa optezi pentru Gazduire Magento oferita de Hostgate?

Atunci cand alegi un plan de Gazduire Magento de la Hostgate, garantam instalarea si configurarea initiala a noului tau magazin online Magento. Hostgate este preferat de catre toti clientii nostri datorita suportului tehnic oferit si experientei noastre in toate aspectele legate de Magento (configurare, optimizare, consultanta, etc.).


Noi oferim Gazduire Magento fiabila si accesibila, punand la dispozitia clientilor nostri instrumentele si asistenta de care au nevoie pentru a gestiona cu succes magazinul online.

Ce este gazduirea optimizata Magento?

Gazduirea optimizata Magento este un tip de gazduire proiectata pentru a imbunatati performanta site-urilor Magento. Acest lucru este realizat prin utilizarea unor servere web specializate pentru Magento, echipate cu procesoare puternice, optimizarea serverului pentru a se potrivi cerintelor specifice Magento si furnizarea de instrumente si resurse aditionale pentru a asigura o incarcare rapida a site-ului si o administrare usoara.
Gazduirea Magento PRO poate fi o optiune atractiva pentru proprietarii de site-uri care doresc o performanta superioara pentru platforma lor Magento.

Daca nu ai gasit raspunsurile dorite referitor la serviciile de Gazduire Magento, te rugam sa ne contactezi prin e-mail la suport@hostgate.ro, formularului de contact sau direct la numarul de telefon disponibil pe site-ul nostru, iar unul dintre operatorii nostri iti va oferi toate detaliile necesare.