Cariere

Bine ai venit la pagina Cariere de la Hostgate.ro!

Suntem o companie in plina expansiune care ofera servicii de hosting de calitate. La Hostgate.ro, ne mandrim cu faptul ca oferim cele mai bune servicii de hosting la preturi accesibile pentru toate tipurile de utilizatori, de la afaceri mici la companii mari. Ne concentram pe a oferi o calitate superioara si un suport tehnic exceptional pentru toate serviciile noastre.

Oferim o varietate de optiuni de gazduire, inclusiv gazduire web, gazduire VPS si servere dedicate, impreuna cu o varietate de instrumente de administrare a site-ului. Ne angajam sa oferim servicii de calitate superioara si un suport tehnic exceptional pentru serviciile oferite.

La Hostgate.ro, creem o atmosfera de munca pozitiva si stim ca o echipa fericita este cheia catre succes. Oferim oportunitati de dezvoltare profesionala si de crestere a carierei, precum si beneficii competitive pentru angajatii nostri. Oferim, de asemenea, conditii de munca flexibile, care includ program de lucru part-time/full-time sau de lucru de acasa, astfel incat sa ne putem adapta nevoiilor si preferintelor angajatilor nostri.Daca esti pasionat de tehnologie si crezi ca ai abilitatile necesare pentru acest rol, te rugam sa ne trimiti CV-ul tau si scrisoarea ta de intentie la adresa de e-mail contact@hostgate.ro.

Vom analiza aplicatiile primite si vom lua legatura cu candidatii selectati pentru interviuri.

Multumim pentru interesul tau in cariera ta la Hostgate.ro!