Gazduire Prestashop | Hosting rapid si sigur pentru Prestashop


 • activare imediataPrestashop dintr-un click

  Cu ajutorul Softaculous, dintr-un singur click instalezi foarte simplu si rapid ultima si cea mai sigura versiune de Prestashop pentru magazinul tau online.

 • backupPerformanta superioara

  Gazduire web optimizata si rapida pentru Prestashop. Viteza superioara asigurata de Litespeed, LSCache si de servere cu procesoare ultra rapide.

 • instalare rapidaSuport Premium 24/7

  In fiecare zi te poti baza pe unul dintre cele mai active si rapide servicii de suport tehnic Prestashop din Romania. Disponibilitate 24/7 telefonic, chat si e-mail.

 • migrare gratuitaMigrare gratuita

  Iti transferam rapid si in deplina siguranta site-ul tau Opencart de la vechiul furnizor. ll putem configura si optimiza pentru o viteza de incarcare super rapida.

CEL MAI VANDUT
Compara
planurile de
Gazduire Prestashop
Pro PS 1

Este alegerea perfecta pentru un magazin online la inceput de drum.

14.99 lunar
Pro PS 2

Magazinul tau este in crestere. Aceasta este solutia optima de gazduire.

18.99 lunar
Pro PS 3

Recomandat pentru magazine online medii care au un trafic moderat.

24.99 lunar
Pro PS 4

Gazduire Prestashop pentru magazine online cu multi vizitatori

28.99 lunar
Comanda Comanda Comanda Comanda
Specificatii Gazduire PrestashopToate planurile ofera cPanel, Litespeed, LSCache si Memcached, Certificat SSL Gratuit, Backup zilnic
Spatiu SSD 25 GB 50 GB 100 GB 150 GB
Procesor 4 Core (max 20Ghz) 6 Core (max 30Ghz) 8 Core (max 40Ghz) 10 Core (max 50Ghz)
Memorie RAM 6 GB 10 GB 14 GB 18 GB
Domenii Gazduite 1 2 3 4
Adrese E-mail
Trafic lunar
Litespeed Webserver
LSCache
Litespeed Memcached
Optiuni configurabile
IP Dedicat Optional Optional Optional Optional
Acces SSH Optional Optional Optional Optional
Facilitati gazduire Prestashop
Panou cPanel
Softaculous
MySQL 8+ / PHP 5+
WEBMAIL/POP3/IMAP
Antispam/Antivirus
Backup R1SOFT
Suport 24x7
Uptime 99.9%
Specificatii servere
Control Panel cPanel/WHM cPanel/WHM cPanel/WHM cPanel/WHM
Sistem operare Cloudlinux Cloudlinux Cloudlinux Cloudlinux
Memorie RAM 256 GB 256 GB 256 GB 256 GB
SSD/NVME Drives RAID10+SPARE RAID10+SPARE RAID10+SPARE RAID10+SPARE
Pro PS 1 14.99€ lunar
Specificatii Pro Prestashop 1
Pro PS 2 18.99€ lunar
Specificatii Pro Prestashop 2
Pro PS 3 24.99€ lunar
Specificatii Pro Prestashop 3
Pro PS 4 28.99€ lunar
Specificatii Pro Prestashop 4

Gazduire Prestashop Optimizata si Rapida pentru performante maxime

Infrastructura pe care o oferim pentru Gazduirea Prestashop este conceputa sa mentina site-ul tau activ si in siguranta, eliminand erorile si imbunatatind timpul de incarcare. Ne angajam sa asiguram o incarcare rapida a magazinului tau online, pentru a-ti facilita atingerea tuturor obiectivelor de afaceri stabilite.

Serviciile de Gazduire Optimizata Prestashop se bazeaza pe servere configurate special pentru a maximiza performanta, incluzand Litespeed Webserver, tehnologii de caching avansate si procesoare ultra-rapide. Toate datele sunt stocate pe discuri SSD si nVME, garantand o viteza exceptionala de incarcare pentru magazinul tau online.


Gazduire Prestashop. Intrebari Frecvente.

Ce este Prestashop?

Prestashop este o platforma open-source de comert electronic (e-commerce) care permite utilizatorilor sa creeze si sa gestioneze magazine online. Este o solutie software flexibila si usor de utilizat, care ofera o gama larga de functionalitati pentru gestionarea produselor, comenzilor, platilor si a altor aspecte ale unei afaceri online. Prestashop este populara in randul intreprinderilor mici si mijlocii, dar poate fi utilizata si de catre companii mai mari pentru a-si construi si gestiona magazinele online. Fiind open-source, Prestashop ofera posibilitatea de personalizare extinsa prin intermediul modulelor si temelor suplimentare.

De ce sa alegi Gazduirea Prestashop oferita de Hostgate?

Cand optezi pentru un plan de Gazduire Prestashop de la Hostgate, garantam instalarea si configurarea initiala a noului tau magazin online Prestashop. Hostgate este preferat de toti clientii nostri datorita suportului tehnic oferit si experientei noastre in toate aspectele legate de Prestashop (configurare, optimizare, consultanta, etc.).
Oferim Gazduire Prestashop fiabila si accesibila, punand la dispozitia clientilor nostri instrumentele si asistenta de care au nevoie pentru a gestiona cu succes magazinul online.

Ce este gazduirea optimizată Prestashop?

Gazduirea optimizata Prestashop este un tip de gazduire proiectat pentru a imbunatati performanta site-urilor Prestashop. Acest lucru este realizat prin utilizarea unor servere web specializate pentru Prestashop, echipate cu procesoare puternice, optimizarea serverului pentru a se potrivi cerintelor specifice Prestashop si furnizarea de instrumente si resurse aditionale pentru a asigura o incarcare rapida a site-ului si o administrare usoara.
Gazduirea Prestashop poate fi o optiune atractiva pentru proprietarii de site-uri care doresc o performanta superioara pentru platforma lor Prestashop.

Daca nu ai gasit raspunsurile dorite referitor la serviciile de Gazduire Prestashop, te rugam sa ne contactezi prin e-mail la suport@hostgate.ro, folosind formularul de contact sau direct la numarul de telefon disponibil pe site-ul nostru, iar unul dintre operatorii nostri iti va oferi toate detaliile necesare.