Transfer domeniu .RO la Hostgate

Pentru transferul unui domeniu .RO de la un alt Register catre Hostgate, partener autorizat RoTLD pentru domenii RO, este necesara o „Cheie de Autorizare”. Mai jos gasiti procedura necesara pentru a obtine aceasta cheie. Transferul domeniului este Gratuit, dvs. platind doar 7.99EUR+TVA anual, pentru reinnoirea acestuia.

Pasul 1. Accesati adresa http://rotld.ro/domadmin/ si va autentificati folosind numele domeniului dvs. (de ex. hostgate.ro) si parola de administrare.
In cazul in care nu mai stiti parola de administrare, se poate reseta accesand linkul „Resetare Parola”

Pasul 2. Dupa ce v-ati logat, accesati optiunea „Cheie de Autorizare pentru „Transfer la alt registrar” ca in imaginea de mai jos.

Pasul 3. Dati click pe optiunea „Click aici” ca in urmatoarea imagine si veti primi pe e-mail Cheia de Autorizare.

Dupa ce veti primi pe e-mail Cheia de Autorizare trebuie sa ne-o trimiteti printr-un ticket de suport direct din Contul Client sau cel mai rapid printr-un e-mail la adresa suport@hostgate.ro iar noi ne vom ocupa imediat de transferul acestuia.

Transferul unui domeniu nu afecteaza in niciun fel functionalitatea serviciilor dvs. de gazduire web sau e-mail si nici nu aduce schimbari in privinta detinatorului numelui de domeniu.

Lasă un comentariu