Website Builder de la SitePAD

Nicând nu a fost mai simplu să fii online așa cum este acum. HOSTGATE îți oferă pentru pachetele de găzduire web BASIC, STARTER si BUSINESS sitebuilderul de la Sitepad la doar 1 euro/lună+TVA. Așa cum îi spune și numele, Sitepad este unealta care te poate ajuta să îți creezi propriul website, fără a mai angaja un programator.

Ce avantaje îți oferă sitebuilderul SitePad?

SitePad îți oferă numeroase avantaje asemănătoare cu cele ale unui site construit de un expert în domeniu. Având funcție de drag&drop, nu ai nevoie de cunoștințe avansate pentru a-ți face propriul site. Tot ce trebuie să faci este să îți alegi tema, să o personalizezi după bunul plac și apoi să apeși butonul Publish pentru a avea site-ul online 😊.

Iată principalele avantaje ale sitebuilderului:

  • peste 500 de teme din care poți alege, potrivite pentru numeroase nișe, de la simple bloguri până la restaurante, pensiuni etc.;
  • Sitepad publică pagini web statice (HTML, CSS, JS) pe domeniul tău, astfel încât site-ul tău să funcționeze mai rapid
  • îți creezi un site responsive (compatibili cu orice dispozitiv/browser);
  • elemente grafice ușor de modificat doar cu ajutorul mouse-ului: dimensionarea imaginilor, structura pararafelor;
  • integrare foarte ușoară a elementelor media: video, audio; poți instala widget-uri (slider imagine/video ușor de utilizat, galerii de imagini, text îmbogățit, video, audio, casetă de servicii, Hărți Google și multe altele), glisor pentru imagini/video-uri 
  • poți insera foarte ușor butoanele pentru rețelele sociale (Facebook, Instagram, Twitter ș.a).

Site-ul tău construit cu SitePad este integrat cu cPanel ș.a., așa încât ai acces direct la site din cPanel.

Poți avea SitePad la doar 1 euro lunar sau chiar gratuit in functie de pachetul de găzduire ales

Pachetele de găzduire web de la HOSTGATE sunt gândite pentru a se plia business-ului tău, indiferent de domeniul de activitate. Tu beneficiezi de toate serviciile noastre la un cost cât mai mic. 

Cel mai vândut pachet de găzduire web este STARTER, care îți oferă 20 GB spațiu SSD, căsuțe de email nelimitat și posibilitatea de a găzdui până la 10 domenii. Prețul acestuia este de 2.99 euro pe lună, căruia i-ai mai putea adăuga încă 1 euro pentru sitebuilderul SitePad. Practic, la prețul pentru aproximativ două cafele, ai site și găzduire fără bătaie de cap.
Desigur că avantajele de a alege Hostagte nu se termină aici. Pentru că avem încredere în calitatea serviciilor pe care ți le oferim, ai 15 zile în care ne poți testa GRATUIT, fără nicio obligație. Mai mult decât atât, dacă ești clientul altui furnizor și aduci contul la noi, îți transferăm gratuit datele și îți oferim și un bonus de 3 luni găzduire web gratuită.

Gândește pe termen lung și economisește: dacă îți cumperi un pachet de găzduire web și achiți, în avans, poți beneficia de următoarele reduceri:

  • 25% reducere pentru plata în avans pe 24 de luni;
  • 33% reducere pentru plata în avans pe 36 de luni.

Mai multe informații despre serviciile noastre poți găsi pe site-ul nostru, dar ne poți contacta și la tel. 0376 448 228.
Suport telefonic și chat: Luni – Vineri, între 09:00 – 18:00.Suport tehnic online: 24/7, e-mail și tickete.

Lasă un comentariu