Imunify 360, antivirusul care ofera protectie completa site-ului tau

Imunify360 este antivirusul recomandat de specialiștii HOSTGATE, atunci când vrei o protecție completă și foarte bună pentru site-ul tău. Dacă încă ești în căutarea unui antivirus bun, trebuie să te documentezi puțin. Noi îți prezentăm avantajele de a alege Imunify360 și oferta noastră, în cele ce urmează.

De ce să alegi antivirusul Imunify360?

Imunify360 protejează atât serverul, cât și toate site-urile găzduite pe el. Acesta cuprinde 3 „straturi” care detectează, curăță programele malware și protejează serverul. Serverul și site-ul tu sunt protejate în timp real.

Nu vorbim aici doar de un simplu antivirus, ci de un sistem de prevenire și detectare a intrușilor, un firewall pentru aplicații web, protecție antivirus în timp real, un firewall de rețea și componente de gestionare a corecțiilor. Orice amenințare este îndepărtată instantaneu.

Site-urile și serverele aflate sub protecție Imunify360 câștigă imunitate colectivă, deoarece partajează informații despre amenințări în timp real.Stai fără griji. Scripturile sunt analizate în timp real de către antivirus, ceea ce înseamnă că nu mai trebuie să urmărești listele CVE pentru a identifica exploit-urile curente.

Fără alarme false. Cu Imunify360 ești sigur că website-ul tău nu va avea de suferit, iar afacerea ta este 100% protejată

Integrarea panoului de control. Asta înseamnă că serverele/site-urile tale primesc protecție instantanee. Poți verifica starea generală a securității site-ului prin interfața web integrată.

Componenta WebShield de la Imunity360 detectează adresele IP reale ale atacatorilor, pe care le diferențiază de cele ale utilizatorilor legitimi. Webshield afișează pe liste gri IP-urile suspecte, apoi oferă ecrane de deschidere și provocări CAPTCHA care împiedică cererile rău intenționate să îți afecteze sau încetinească site-ul.

Alege un pachet de gazduire web Basic, Starter sau Business și ai Antivirus de la Imunify360 la 3 EUR lunar + TVA sau Gratuit la pachetele PREMIUM sau ULTIMATE

Te invităm să descoperi oferta noastră pentru pachetele de găzduire web: BASIC, STARTER; BUSINESS, PREMIUM sau ULTIMATE. Hostgate se impune cu pachete de găzduire web la prețuri accesibile și care oferă, totodată, serviciile esențiale, top quality, pentru site-ul tău (încărcare superrapidă: cu cPanel, Litespeed și CloudlinuxOS, uptime 99.9% etc.), chiar dacă optezi pentru pachetul basic.

Dacă ești clientul altui furnizor de servicii hosting și dorești să transferi contul la HOSTGATE, te asigurăm că vom efectua operațiunea de transfer a tuturor datelor tale, în maximă siguranță, gratuit. Îți oferim și un bonus pe măsură: trei luni de găzduire gratuită, indiferent de pachetul ales.

Reduceri substanțiale și oferte speciale de găzduire web, astfel:

  • 25% reducere pentru plata în avans pe 24 de luni;
  • 33% reducere pentru plata în avans pe 36 de luni.

Mai multe informații despre serviciile noastre de gazduire web poți găsi pe site-ul nostru, dar ne poți contacta și la tel. 0376 448 228.

2 comentarii la „Imunify 360, antivirusul care ofera protectie completa site-ului tau”

Lasă un comentariu