De ce ajung in Spam/Junk e-mail-urile trimise catre Gmail sau Yahoo

Atunci cand trimiteti e-mail-uri catre conturile de Yahoo sau Gmail, este posibil ca acestea sa ajunga in folderul Spam sau Junk. Acest lucru se poate intampla din cauza mai multor factori care pot fi asociati cu spam-ul.

Unul dintre cele mai importante factori care pot determina ca un mesaj sa fie marcat ca spam este continutul acestuia. Daca un mesaj contine cuvinte sau expresii care sunt asociate cu spam-ul, cum ar fi de exemplu „gratis”, „bani rapid” sau „pilot automat”, atunci este posibil ca acesta sa fie marcat ca spam. De asemenea, daca un mesaj contine imagini sau link-uri care sunt considerate suspecte sau daunatoare, acesta poate fi marcat ca spam.

Alti factori care pot determina ca un mesaj sa fie marcat ca spam sunt expeditorul si adresa IP de la care a fost trimis. Daca un expeditor a trimis anterior mesaje spam sau a fost marcat ca spammer, atunci mesajele sale viitoare pot fi marcate automat ca spam. De asemenea, daca o adresa IP de la care a fost trimis mesajul a fost marcata ca fiind utilizata de un spammer, atunci mesajele trimise de la acea adresa pot fi marcate ca spam.

In plus, filtrele mai „exigente” ale acestor furnizori pot contribui la marcarea unui mesaj ca spam.

In cele din urma,Blacklist-urile pentru adrese de e-mail pot fi un factor important in determinarea ca un mesaj sa fie marcat ca spam. Daca adresa de email a expeditorului se afla intr-un blacklist, atunci mesajele trimise de acesta pot fi marcate automat ca spam.

Este important sa tineti cont de aceste factori atunci cand trimiteti e-mail-uri catre conturile de Yahoo sau Gmail, astfel incat sa puteti evita marcarea mesajelor ca spam. De exemplu, evitati sa utilizati cuvinte sau expresii asociate cu spam-ul si sa va asigurati ca adresa de email si serverul de expediere nu au fost marcate ca fiind utilizate pentru spam.

De ce sa alegi solutiile de e-mail de la Hostgate.ro?

Exista mai multe motive pentru care ar trebui sa alegeti solutiile de e-mail si gazduire web oferite de Hostgate.ro. Unele dintre acestea ar putea include:

 1. Fiabilitate: solutiile oferite de Hostgate.ro sunt gandite pentru a asigura o livrabilitate maxima a mesajelor. Acest lucru se realizeaza prin utilizarea unor servere de e-mail puternice si prin monitorizarea constanta a acestora pentru a se asigura ca functioneaza in mod optim.
 2. Securitate: serviciile de e-mail oferite de Hostgate.ro sunt proiectate pentru a oferi o securitate maxima pentru mesajele dvs. de e-mail. Acest lucru se realizeaza prin utilizarea unor metode avansate de criptare si autentificare, precum si prin implementarea unor proceduri de securitate riguroase pentru a se asigura ca mesajele dvs. sunt protejate impotriva accesului neautorizat.
 3. Suport tehnic: Hostgate.ro ofera suport tehnic dedicat si profesionist pentru solutiile sale de e-mail. Acest lucru se realizeaza prin intermediul unui echipa de specialisti calificati si prin oferirea de resurse educationale si ghiduri care va pot ajuta sa intelegeti mai bine cum sa utilizati solutiile de e-mail.
 4. Scalabilitate: pachetele de hosting cu acces la servicii e-mail oferite de Hostgate.ro sunt proiectate pentru a se adapta nevoilor dvs. de afaceri, indiferent de dimensiunea acesteia. Acest lucru se realizeaza prin oferirea unor optiuni flexibile de configurare si prin posibilitatea de a adauga sau de a elimina utilizatori sau spatiu de stocare in functie de nevoile dvs.
 5. Raport calitate-pret bun: Hostgate.ro ofera solutii de email la preturi competitive, acestea fiind adaptate si configurate in functie de nevoile clientilor.

In concluzie, Hostgate.ro ofera solutii de hosting fiabile, sigure, cu suport tehnic dedicat, scalabile si cu raport calitate-pret bun, acestea putand fi adaptate nevoilor dumneavoastra de afaceri.

2 comentarii la „De ce ajung in Spam/Junk e-mail-urile trimise catre Gmail sau Yahoo”

  • Salutare Vlad,

   Nu putem garanta că toate e-mail-urile dvs. vor ajunge în Inbox când utilizați un serviciu de e-mail de la noi. Livrabilitatea e-mail-urilor poate varia în funcție de mai mulți factori, cum ar fi calitatea conținutului mesajului, lista de adrese de e-mail țintă, etc.

   Este important de menționat ca exista unele cazuri in care chiar si cele mai bune practici de expediere nu garanteaza livrabilitatea 100% a emailurilor, deoarece providerii de email cum sunt de ex. Yahoo si Gmail, au propriile lor politici si filtre anti-spam si acestea pot varia de la un cont la altul.

   Pentru o livrabilitate cat mai buna, va recomandam sa achizitionati un Ip Dedicat (2EUR lunar + TVA) pentru contul dvs. de gazduire si sa activati optiunile de SPF si DKIM din cPanel.

   Va stam la dispozitie pentru orice alte intrebari sau informatii.

   Răspunde

Lasă un comentariu