Blog WordPress business profitabil pentru 2023?

Deși să ai un blog wordpress nu mai este cel mai strălucitor obiect de marketing, nu există nicio îndoială că este încă util. De fapt, așa cum am spus într-un articol anterior, blogging-ul este departe de a fi mort. Acest lucru este adevărat chiar dacă platformele de blog „gratuite”, cum ar fi Blogger, sunt mult mai puțin frecvente. În 2023, dacă aveți un blog, postările dvs. sunt probabil găzduite pe un site web care este gestionat de WordPress.

Deși WordPress oferă propriul serviciu de găzduire a blogurilor cu oferta sa wordpress.com, majoritatea bloggerilor serioși preferă să folosească wordpress.org, deoarece le oferă un control total asupra site-ului lor. Acest lucru se datorează unui număr de factori, inclusiv flexibilitatea mai mare a versiunii nonprofit. În plus, costul inițial este mai mic

Ce este găzduirea pentru un blog WordPress?

Pe scurt, găzduirea unui blog presupune ca o firmă să vă închirieze serverele sale pentru ca dumneavoastră să vă puteți administra și întreține site-ul WordPress. Aceasta este cea mai populară modalitate de accesare a internetului de către oameni și este, fără îndoială, mai puțin costisitoare decât a avea propriul server.

Găzduirea și orice alte servicii de care ați putea avea nevoie fac, totuși, obiectul unui abonament lunar. Gazda dvs. va păstra o copie a datelor site-ului dvs. web pe serverul său, care răspunde, de asemenea, la toate solicitările utilizatorilor site-ului dvs. Nu va trebui să faceți nimic pe cont propriu datorită companiei de găzduire.

Blogul meu are nevoie de o gazdă?

Da, aveți nevoie de o gazdă pentru blogul dvs. WordPress.org, cu excepția cazului în care utilizați una dintre opțiunile de creare de site-uri web care include și găzduire web, cum ar fi platformele de blogging WordPress.com, Wix, Weebly și SquareSpace. Celelalte constructori de site-uri web care au fost sugerate ar putea sau nu să fie capabile să gestioneze CMS WordPress.

În aceste circumstanțe, firma vă va informa cu privire la caracteristicile suportate sau va oferi propriul CMS intern. Înainte de a cumpăra, confirmați întotdeauna ce este compatibil cu furnizorul de găzduire.

Ce este o gazdă de site de blog WordPress?

Din fericire, achiziționarea și găzduirea unui site de blog WordPress nu este prea dificilă. Achiziționați un plan WordPress de la una dintre companiile de găzduire a blogurilor enumerate mai jos ca prim pas. Asigurați-vă că planul pe care îl selectați poate satisface cerințele blogului dumneavoastră, cum ar fi volumul de trafic preconizat.

De obicei, este ideal să achiziționați un plan care vă va permite să vă extindeți puțin, fără a fi foarte scump.

Este momentul să instalați aplicația WordPress pe serverul lor și să direcționați domeniul dvs. (nume de domeniu) către acesta după ce ați cumpărat un plan. O mulțime de servicii de găzduire a blogurilor oferă o instalare ușoară cu un singur clic. Acest lucru face ca auto-instalarea să fie un succes și pentru persoanele fără cunoștințe tehnice.

Exportați site-ul dvs. actual WordPress și încărcați-l pe platforma de găzduire a blogurilor. Puteți realiza acest lucru cu ajutorul pluginurilor WordPress și al serviciilor comerciale. În plus, WordPress oferă un plugin nativ de import/export. Cu toate acestea, deoarece lucrurile pot merge prost, utilizarea unui serviciu specializat sau a unui plugin va ajuta la asigurarea calibrului procedurii de import/export.

Este important să rețineți că anumite companii de găzduire web oferă servicii de migrare gratuite pentru a vă proteja compania. Acest lucru vă va scuti de o mulțime de bătăi de cap și vă va pune site-ul în funcțiune rapid. La urma urmei, furnizarea unui serviciu excelent pentru clienți duce în cele din urmă la o creștere a veniturilor.

De ce este atât de important să alegeți cel mai bun serviciu de găzduire pentru un blog WordPress?

Asigurați-vă că blogul dvs. este găzduit în mod corespunzător și îl poate ajuta să funcționeze mai eficient. De exemplu, viteza este un factor pentru SEO, iar performanța va fi influențată direct de site-ul de găzduire a blogului și de pachetul de servicii pe care îl alegeți. Acesta este unul dintre motivele pentru care vă sfătuiesc să obțineți mai mult spațiu pe server, astfel încât blogul să se poată extinde. În caz contrar, blogul ar putea funcționa greoi prea curând.

În plus, deoarece fiecare serviciu de găzduire a blogurilor are o stivă tehnologică distinctă, unele înregistrează timpi de nefuncționare mai mari decât altele. Atunci când un server se oprește, se va opri și blogul dumneavoastră, astfel că ar trebui să folosiți un serviciu de găzduire a blogurilor care să asigure cel puțin 99,9% timp de funcționare

Este esențial să confirmați compatibilitatea cu posibilele servicii de găzduire a blogurilor. Acest lucru se datorează posibilității ca incompatibilitățile plugin-urilor WordPress să fie de vină pentru întreruperea site-ului dvs., caz în care veți avea nevoie de asistența unei echipe de asistență pentru clienți pentru depanarea site-ului WordPress, deoarece aceștia sunt profesioniști. Cei mai mulți dintre noi au nevoie ocazional să „contacteze asistența tehnică”.

Firește, furnizarea unui bun serviciu de asistență pentru clienți este întotdeauna o idee bună. În general, indiferent dacă este vina lor sau a ta că site-ul tău se oprește, îți dorești un serviciu de asistență clienți prompt și un mijloc rapid și simplu de a-i contacta. Numeroase întreprinderi de găzduire a blogurilor vor lăuda asistența lor pentru clienți non-stop.

Lasă un comentariu