Web hosting – Ce presupune procesul de transfer?

Există o multitudine de furnizori de web hosting, însă nu toți reușesc să ne satisfacă nevoile. Desigur, înainte de colaborarea propriu-zisă cu greu vei putea anticipa calitatea serviciilor. De aceea, există posibilitatea să-ți dorești efectuarea unui transfer către un alt distribuitor. Astfel, nu vei fi nevoit să renunți la domeniul deja creat. Întregul proces este destul de rapid și presupune parcurgerea unor pași destul de simpli.

Iată ce trebuie să faci odată ce te-ai hotărât că este timpul să-ți schimbi colaboratorul:

  • Verifică și actualizează informațiile de contact dacă este cazul – În procesul de transfer ambele firme vor fi nevoite să te mai contactele pentru stabilirea anumitor detalii. Astfel, este datoria ta să asiguri corectitudinea informațiilor de contact. 
  • Adresa de mail de rezervă – Reprezintă un element necesar și foarte important odată ce îți dorești încheierea colaborării cu o firmă de servicii hosting. Deoarece registrarul este cel care îți oferă adresa de mail, odată cu încheierea colaborării ea nu va mai exista. Astfel, trebuie întotdeauna să ai la dispoziție o variantă de rezervă.
  • Asigură-te că domeniul este deblocat și poate fi transferat – De obicei, domeniile sunt blocate pentru a exclude posibilitatea unor accidente precum ștergerea lor. Însă, pentru ca transferul să poată fi efectuat cu succes, opțiunea trebuie neapărat dezactivată. De asemenea, inițierea unei astfel de proceduri este posibilă numai după trecerea a 60 de zile de la înregistrarea domeniului. 
  • Crearea unui cont la noul registrar – Se poate face cu ușurință, iar o echipă de profesioniști te va asista pe întregul parcurs. Cu noi, siguranța datelor companiei tale îți este garantată. 
  • Codul de autorizare și finalizarea transferului – Reprezintă elementul de legătură dintre cele două firme de web hosting. Vei fi nevoit să îl utilizezi pentru a valida transferul. Cât despre procesul de finalizare, de el se va ocupa noul furnizor. El îți va configura domeniul, dar și serverele paginii.
Web hosting

Web hosting – Care sunt beneficiile colaborării cu HOSTGATE?

Dacă optezi pentru transferul la noi, există o gamă variată de beneficii de care poți avea parte:

  • Transfer rapid, sigur și gratuit – Nu trebuie să-ți faci griji în privința procesului de transfer, echipa noastră este pregătită să te ajute pe întregul parcurs. De asemenea, experiența în domeniu a firmei de hosting îți garantează siguranța datelor tale pe toată durata transferului. Mai mult decât atât, nu ești nevoit să plătești pentru transferul la noi. 
  • Multitudine de pachete din care poți selecta – Ne dorim să îndeplinim fiecare dorință și nevoie a clienților noștri. Tocmai de aceea venim cu cinci pachete de servicii hosting potrivite pentru diverse tipuri de site-uri. De asemenea, ele pot fi actualizate odată cu dezvoltarea paginii tale web. 
  • Bonus 3 luni gratuite – Îți oferim șansa să observi calitatea serviciilor noastre gratuit timp de 3 luni. Ne bucurăm de fiecare dată când ne extindem gama de clienți și ne dorim ca fiecare să fie avantajat de serviciile noastre. Pentru mai multe detalii legate de bonusul de transfer poți accesa secțiunea Găzduire Gratuită.

În fiecare dintre colaborările noastre ne axăm pe dezvoltarea paginii web a clientului. Astfel, împreună putem obține cea mai bună performanță și putem crește profitul afacerii tale!

Descoperă și tu calitatea serviciilor de web hosting!

Lasă un comentariu