Vrei să fii reseller de găzduire web? Testează serviciile noastre gratuit, timp de 15 zile

Dacă îți dorești un venit suplimentar sau vrei să ai mica ta afacere, atunci activitatea de reseller hosting poate fi potrivită pentru tine. Noi îți oferim tot sprijinul de care ai nevoie pentru a porni cu dreptul spre independența financiară.

Reseller de găzduire web – cum să ai un început de succes?

Este ușor să fii reseller de găzduire web, pentru că nu trebuie să îți mai bați capul cu instalarea și gestionarea propriei infrastructuri. De asta ne ocupăm noi 😊. Însă, a fi reseller hosting înseamnă, totuși, să urmezi niște pași, ca în cazul demarării oricărui tip de business. Noi ți-am pregătit un mic ghid, pentru un start de succes. Iată ce trebuie să faci:

 1. Îți alegi firma de hosting – serviciile pe care le vei revinde vor fi direct legate de firma de hosting cu care colaborezi. La noi vei beneficia întotdeauna de găzduire rapidă, uptime 99.9%, suport tehnic premium 24/7, intervenție promptă – avantaje de care vor beneficia și clienții tăi.
 2. Alege pachetul de hosting care să te avantajeze. De exemplu, noi îți punem la dispoziție cinci pachete de reseller din care să alegi. Pachetul ales inițial se poate modifica oricând, în funcție de creșterea cererii din partea clienților tăi și în funcție de bugetul pe care vei vrea să îl investești.
 3. Odată bifate pasul 1 și 2, va trebuie să gândești propriile tale pachete de hosting. Desigur, aspectul cel mai important este politica de preț. Din fericire, noi oferim prețuri care să îți permită și ție, atunci când revinzi, să obții profituri frumușele 😊. Activarea pachetului ales se face imediat, înainte de plată. Mai mult decât atât, ne poți testa 15 zile gratuit.
 4. Pune la punct planul de suport tehnic. Vei avea nevoie de un panou de control, un software de ticketing și facturare pentru a-ți gestiona și susține clienții. Noi îți punem la dispoziție cPanel pentru clienții tăi, iar pentru tine WHM, ca să administrezi conturile foarte ușor.
 5. Definește termenii și condițiile. În principiu, acestea sunt aceleași cu cele ale firmei de hosting de la care revinzi serviciul de găzduire web. Definirea acestor condiții este importantă pentru a preveni activitățile ilegale, abuzive sau perturbatoare ale clienților.
 6. Nu în ultimul rând, promovează-ți afacerea – ai nevoie de un site de unde să poată fi cumpărate serviciile tale. Accentuează avantajele pe care le oferi clienților și întotdeauna ține-te de cuvânt cu privire la ceea ce promiți – clienții tăi se așteaptă la fiabilitate și profesionalism.

Planuri de reseller găzduire web de la Hostgate

Așa cum spuneam mai sus, ai la dispoziție 5 pachete din care să alegi. Prețurile pornesc de la 9.99 euro lunar. Fiecare pachet beneficiază de:

 • Activare imediată, înainte de plată și 15 zile de testare gratuită.
 • Backup incremental – Backup-urile se realizeaza zilnic și sunt păstrate 10 zile.
 • Migrare gratuită. Îți transferăm fără costuri, și în deplină siguranță, datele de la vechiul furnizor. În plus, ai și un bonus de 1 lună gratuit.

Dacă dorești mai multe detalii privind pachetele de reseller găzduire web, te rugam să ne contactezi la tel. 0376.448.228.

2 comentarii la „Vrei să fii reseller de găzduire web? Testează serviciile noastre gratuit, timp de 15 zile”

 1. Buna, unde sunt afisati castigatorii concursului cu experiente de hosting? Am vazut pe Zoso doar un singur castigator, dar era vorba de 3 premianti.

  Răspunde

Lasă un comentariu