Gazduire web super rapidă, cu cPanel, Litespeed si CloudlinuxOS

Să alegi firma de găzduire web potrivită pentru site-ul tău poate părea o misiune imposibilă, având în vedere că există multe astfel de servicii.  Pe o piață cu o concurență puternică, Hostgate se impune cu pachete de găzduire web la prețuri accesibile și care oferă, totodată, serviciile esențiale, top quality, pentru site-ul tău (încărcare superrapidă, uptime 99.9% etc.), chiar dacă optezi pentru pachetul basic.

Să aflăm mai multe despre LiteSpeed

LiteSpeed este un server web asemănător cu Apache, dar mult mai performant. Acesta asigură încărcarea foarte rapidă a paginilor site-ului tău web, ceea ce înseamnă că utilizatorul final se bucură de o experiență pozitivă ori de câte ori te vizitează.  LiteSpeed oferă serviciul de optimizare a imaginilor și CDN (Content Delivery Network – un grup de servere interconectate pe zone geografice, care ajută la reducerea substanțială a timpul necesar pentru a trimite informația, inclusiv cea „grea”: video/imagini dinamice, de pe site către utilizator). 

Un alt mare avantaj al acestui server web este ușurința cu care se pot utiliza și instala plug-inuri și module pentru CMS-ul pe care îl folosești, fie că vorbim aici despre WordPress, Joomla, Droopal, Magento sau Prestashop. De asemenea, merită să menționăm că LiteSpeed consumă mai puține resurse, ceea ce înseamnă că performanța site-ului va fi mai ridicată. 

Dacă dorești să treci de la Apache la LiteSpeed, trebuie să știi că cele două servere web sunt compatibile, iar transferul se realizează fără nicio piedică. 

Tehnologii web performante pentru site-ul tău: CloudLinux și Backupr1soft

Așa cum menționam, indiferent de pachetul de găzduire web pe care îl alegi din oferta noastră, avem o serie de tehnologii web performante care sunt incluse. În afară de serverul web LiteSpeed, oferta noastră de găzduire web cuprinde și CloudLinux, respectiv Backup prin R1soft. 

Despre CloudLinux și avantajele pe care le oferă

CloudLinux este una dintre cele mai populare tehnologii pentru găzduirea web, care asigură și îmbunătățește capacitatea serverului de a oferi un mediu sigur și stabil pentru site-urile pe care le găzduiește. 

Modul lui de funcționare presupune izolarea fiecărui site web (folosind CageFS), oferindu-i totodată resursele necesare pentru a funcționa la cel mai înalt nivel, în funcție de tipul website-ului (cPanel+WHM împreună cu CloudLinux folosesc tehnologia LVE – Light Virtual Environment). Cu alte cuvinte, acesta împiedică ca utilizatorii să-și consume resursele unii altora și, prin urmare, să riști ca site-ul tău să funcționeze mai greu, din cauza celorlalte. 

De asemenea, datorită tehnologiei CageFS, site-ul tău este protejat mult mai eficient împotriva atacurilor, iar informațiile sensibile nu pot fi accesate și devoalate.

Un alt mare avantaj al CloudLinux+cPanel +WHM este că le oferă clienților noștri posibilitatea de a folosi orice versiune PHP de care au nevoie și peste 50 de extensii PHP. Mai mult decât atât, interfața cPanel & WHM este mult mai ușor de utilizat și administrat. 

Am putea spune că această tehnologie – CloudLinux – este un must-have pentru orice firmă de găzduire care se respectă și care dorește să ofere clienților săi un serviciu de top.

Despre Backup prin R1soft – serviciul de backup obligatoriu pentru site-ul tău

Informațiile de pe site-ul tău sunt prețioase și nu poți risca să le pierzi. De aceea, în fiecare pachet de găzuire web, avem inclus Backup prin R1soft, un server care garantează că zilnic sunt efectuate procese complete de backup pentru site-ul tău, atât a informațiile mai vechi, cât și a celor abia încărcate, dar și posibilitatea de a restaura un fișier sau folder.

Reduceri substanțiale și oferte speciale de găzduire web

Te invităm să descoperi oferta noastră pentru pachetele de găzduire web: BASIC, STARTER; BUSINESS, PREMIUM sau ULTIMATE:

–           25% reducere pentru plata în avans pe 24 de luni;

–           33% reducere pentru plata în avans pe 36 de luni.

Îți transferi contul de gazduire web la noi, gratuit

Dacă ești clientul altui furnizor de servicii hosting și dorești să transferi contul la HOSTGATE, te asigurăm că vom efectua operațiunea de transfer a tuturor datelor tale, în maximă siguranță, gratuit. Îți oferim și un bonus pe măsură: trei luni de găzduire gratuită, indiferent de pachetul ales.

Mai multe informații despre serviciile noastre poți găsi pe site-ul nostru, dar ne poți contacta și la tel. 0376 448 228.

Suport telefonic și chat: Luni – Vineri, între 09:00 – 18:00.Suport tehnic online: 24/7, e-mail și tickete.

Lasă un comentariu