Găzduire web și cum să obții primii tăi clienți

Serviciul de găzduire web este, de fapt, fundația pe care se află viitorul afacerii dumneavoastră. Acest ghid vă va oferi sfaturi și strategii astfel încât să vă puteți castiga primii clienți.

Site-urile de succes au nevoie de mai mult decât un design frumos.

În zilele noastre, întreprinderile trebuie să aibă o prezență online, deoarece oamenii au nevoie de informații pentru a lua decizii de cumpărare în cunoștință de cauză.

Știind acest lucru, importanța unui site web eficient nu poate fi supraestimată și, prin urmare, nici cea a găzduirii web.

Felicitări! Ați achiziționat un serviciu de găzduire web, ați instalat WordPress pe domeniul gratuit și acum sunteți gata să începeți primul dvs. site web.

Wooo! Nu sună prea bine, nu-i așa? Este timpul pentru un alt sfat de la o persoană mai experimentată, care a mai fost în locul tău. În această postare, vorbesc despre cum să-ți obții primii clienți de la compania de găzduire web pe care o ai deja în funcțiune.

Primii câțiva clienți sunt întotdeauna cei mai greu de obținut, dar cu puțină planificare și efort, aceștia pot fi ai tăi. Iată câteva sfaturi și strategii pentru a vă ajuta să obțineți primii clienți:

De aplicat:

  • Asigurați-vă că citiți termenii de utilizare pentru fiecare companie de găzduire web cu care vă gândiți să faceți afaceri. Vreți să vă asigurați că termenii de utilizare vă permit să vă listați ca afiliat pe site-ul lor. Acesta este un lucru pe care multe companii îl vor permite, dar unele nu.
  • Alegeți o piață de nișă pentru afacerea dvs. Vei descoperi că este mult mai ușor să găsești clienți atunci când alegi o piață de nișă decât dacă încerci să vinzi tuturor în general. Îți poți concentra tot timpul și energia pentru a obține un singur tip de client, în loc să încerci să vinzi totul sub soare, așa cum fac majoritatea afacerilor din ziua de azi.
  • Căutați afaceri care au bugete mari pentru scopuri de marketing în fiecare an și contactați-le direct pentru a vă folosi serviciile ca partener afiliat (dacă acest lucru este permis). Este posibil ca acestea să nu dorească să plătească o taxă inițială pentru publicitate, dar ar putea fi dispuse să ofere un procent din vânzări sau să plătească o taxă lunară pentru servicii de publicitate în curs de desfășurare, cum ar fi campaniile de marketing prin e-mail sau reclame cu bannere pe alte site-uri web care să conducă traficul

Îmbunătățiți-vă site-ul web.

În zilele noastre, atât consumatorii, cât și cumpărătorii B2B găsesc noi întreprinderi în primul rând prin căutări online. Aceasta înseamnă că site-ul dvs. trebuie să facă o muncă grea pentru a atrage noi clienți. Revizuiți site-ul dvs. pentru a vă asigura că designul, conținutul, grafica și SEO sunt actualizate.

Dacă acesta nu este punctul dumneavoastră forte, merită să apelați la serviciile unei companii de design de site-uri web și/sau ale unui expert SEO pentru a vă ajuta.

Găzduire web și design mobil ușor de utilizat

Scopul principal al site-ului dvs. web este de a vă promova produsele și de a facilita transformarea oamenilor în clienți. Examinați-vă site-ul web prin ochii privitorului pentru a vă asigura că designul și navigarea sunt optime pentru creșterea vânzărilor. Prețurile ar trebui să fie simple; nu începeți cu stângul în dreptul clienților dvs. prin încorporarea unor costuri ascunse.

Faceți ca site-ul dvs. să pară mai profesionist. Un simplu site WordPress nu va fi capabil să concureze cu concurența dumneavoastră.

Găzduire web (Bonus)

Pentru a aplică sfaturile mai sus menționate cu privire la site, în primul rând ai nevoie de:

1.       Înregistrare domeniu

2.       Găzduire web

Concluzii

Nu este ușor să faci saltul la freelancer. Dacă munciți si vă pregătiți bine, ar trebui să constatați că nu trebuie să vă fie frică de piata liber-profesioniștilor. Găsirea primilor clienți s-ar putea să nu fie ușoară, dar dacă urmați aceste sfaturi și strategii, nu ar trebui să aveți probleme.

Mult succes!

Lasă un comentariu